Суші Будда з норі
Суші Будда з норі

Суші Будда з норі

  ,   ,

26 Грудня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Рис коричневий варений - 0,75 склянки

Оцет рисовий - 3 ч. ложки

Норі сушені - 1 лист

Кунжут чорний - 2 ч. ложки насіння

Імбир свіжий - шматочок 2,5 см

Едамам заморожений - 0,5 склянки

Морква, нарізана товстими брусочками - 0,5 склянки

Тофу твердий, нарізаний кубиками - 1/3 склянки

Огірки, нарізані скибочками - 0,5 склянки

Зелена цибуля, лише біла частина - 1 шт.

Редис - 3 шт.

Горох цукровий, тонко нарізаний - 0,5 склянки

Цибуля-трибулька, дрібно нарізана - 1 жменя

Амарант (щириця) червоний - 1 жменька листя (не обов'язково)

Паста васабі - 0,5 ч. ложки

Directions

1Заморожений едамам розморозити.

2Змішати у мисці коричневий рис, 1,5 ч. ложки рисового оцту, дрібно нарізані ножицями на смужки норі та 1 ч. ложку насіння чорного кунжуту. Відкласти.

3Змішати очищений тертий імбир і 1,5 ч. ложки рисового оцту в окремій мисці.

4Перекласти рисову суміш в чашу, потім розподілити зверху групами едамам, моркву, тофу, огірки, нарізану вздовж зелену цибулю, обрізаний і тонко нарізаний редис, цукровий горошок, цибулю та червоний амарант (якщо використовується). Покласти пасту васабі, або подати її збоку, посипати імбирною сумішшю та залишками насіння чорного кунжуту.

00:00

Nutrition Facts

Calories420 калорій
Sodium60 мг
Protein19 г
Cholesterol0 г
Sugar9 г
Total Fat12 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates53 г
Dietary Fiber11 г