Амарант (щириця) червоний - 1 жменька листя (не обов'язково)
Паста васабі - 0,5 ч. ложки
Directions
1Заморожений едамам розморозити.
2Змішати у мисці коричневий рис, 1,5 ч. ложки рисового оцту, дрібно нарізані ножицями на смужки норі та 1 ч. ложку насіння чорного кунжуту. Відкласти.
3Змішати очищений тертий імбир і 1,5 ч. ложки рисового оцту в окремій мисці.
4Перекласти рисову суміш в чашу, потім розподілити зверху групами едамам, моркву, тофу, огірки, нарізану вздовж зелену цибулю, обрізаний і тонко нарізаний редис, цукровий горошок, цибулю та червоний амарант (якщо використовується). Покласти пасту васабі, або подати її збоку, посипати імбирною сумішшю та залишками насіння чорного кунжуту.