Роли з крабами
Роли з крабами

Роли з крабами

    

8 Січня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 150 г

Цукор - 1 ч. ложка

Оцет для суші - 50 мл

Краби консервовані - 150 г

Ікра чорна - 2 ст. ложки

Майонез японський - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Норі - 3 листа

Васабі

Соєвий соус

Сіль

Directions

1Рис промити, залити 300 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

2Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

3Лист норі покласти на бамбукову циновку блискучою стороною вниз. Зверху рівним шаром розподілити трохи охолоджений рис, змастити майонезом і невеликою кількістю васабі, викласти консервовані краби, скропити лимонним соком. Піднімаючи циновку, згорнути все у вигляді рулету. Розрізати рулет впоперек на 6 частин. Так само зробити залишки ролів.

4Викласти роли на блюдо, прикрасити ікрою. Окремо подати соєвий соус.

00:00

Nutrition Facts

Calories157 ккал