1М'ясо промити, очистити від плівок, нарізати близько 30 скибочок, відбити їх вологим сікачем, надавши кожній форму кружалець завтовшки близько 0,5 см.
2Дрібно нарубати цибулю.
3Шматки м'яса покласти в емальовану миску, пересипати рубаною цибулею, перцем і сіллю. Трохи скропити оцтом і тримати м'ясо під кришкою в холодному місці 2‑3 години.
4Приготувати 4 дерев'яні палички завтовшки близько 0,5 см - завдовжки близько 15 см. На кожну паличку нанизати 6‑8 кружалець м'яса, очистивши їх від цибулі та посипавши борошном.
5Смажити на сковороді в сильно розігрітому жирі на паличках так, щоб зверху утворилася рум'яна скоринка, а всередині м'ясо було б рожеве.
6Подавати одразу після смаження на підігрітому блюді, прикрасивши нарізаними кружальцями сирими помідорами та крупно нарізаною зеленою цибулею. Як гарнір можна подати картоплю фрі або стручкову квасолю та зелений салат.