Салат з тиляпії з овочами та стручковою квасолею салати 27 Квітня, 2019 Школа кулинара 2015 №7 Апрель Ingredients Тиляпія - 350 г філе Картопля варена - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яблука - 0,5 шт. Петрушка - 50 г кореня Помідори - 2 шт. Огірки солоні - 50 г Квасоля стручкова - 180‑200 г Анчоуси - 120‑150 г Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний - 2 горошини Сіль Кріп Маслини Салат зелений ДЛЯ ЗАПРАВКИ 1: Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки Олія оливкова - 3 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ ЗАПРАВКИ 2: Оцет яблучний - 2 ст. ложки Базилік сушений - 0,5 ч. ложки Цукор - 1 ч. ложка Гірчиця суха - 0,5 ч. ложки Перець чорний мелений - 3 г Сіль - 3 г Олія оливкова - 50 мл Directions 1Філе припускати в солоній воді з додаванням 1 головки ріпчастої цибулі, коріння, лаврового листа та перцю горошком близько 15 хвилин. 2Філе обсушити, нарізати невеликими шматочками. 3Картоплю нарізати кубиками, цибулю півкільцями, помідори дольками, анчоуси дрібними кубиками, яблуко й огірки кубиками. 4Квасолю нарізати шматочками та припускати в підсоленій воді 15 хвилин. 5ЗАПРАВКА: В оцет додати сіль і прянощі, поступово влити олію та збити. 6Рибу й овочі з'єднати, полити заправкою та перемішати. 7При подачі викласти салат на листя зеленого салату та прикрасити кільцями маслин і півкільцями ріпчастої цибулі. 00:00