Тірамісу
Тірамісу

Тірамісу

      

26 Липня, 2019

100 Great Italian Recipies

  • Cook: 2 hrs 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 великі пастеризовані жовтки + 2 великих пастеризованих білки

Цукор - 125 г / 10 ст. ложок

Маскарпоне - 250 г / 1 склянка

Бренді - 25 мл / 5 ч. ложок (необов'язково)

Кава підсолоджена - 200 мл / 1 склянка

Печиво бісквітне Савоярді (Савойські, Дамські пальчики) - 8 шт.

Какао-порошок несолодкий - за потреби

Directions

1У мисці збити яєчні жовтки з більшою частиною цукру, трохи нагріваючи суміш у термостійкій мисці, розташованій у каструлі з ледь киплячою водою.

2В іншій мисці збити яєчні білки з залишками цукру.

3Вмішати маскарпоне в жовтки, потім додати щільні білки та обережно поєднати, щоб суміш залишалася легкою та пінною.

4Занурити печиво у підсолоджену каву (за бажання можна додати трохи бренді) та помістити їх на нижню частину великого блюда або в 4 маленьких ємності або склянки.

5Потім налити шар крему та продовжувати чергувати шари печива та крему. Охолоджувати тірамісу приблизно 2 години.

6Щедро полити какао.

ЧАС: 30 хвилин + 2 години охолоджування

00:00