бутерброд або тост з омлетом, лососем і лимоном
бутерброд або тост з омлетом, лососем і лимоном

Тости з яйцями та лососиною

  , ,   

17 Березня, 2020

300 рецептов французской кухни

Ingredients

Яйця - 8 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сметана - 100 г

Хліб сірий або білий - 4 скибочки

Лососина копчена або солона - 4 скибочки

Лимон - 1 шт.

Directions

1Збити яйця, як для омлету, посолити і поперчити.

2У сковороді з товстим дном розігріти вершкове масло, вилити збиті яйця, поставити на середній вогонь, продовжуючи збивати.

3Зняти з вогню і охолодити, вливши в омлет сметану.

4Розрізати омлет і розкласти на попередньо підсмажений хліб. Зверху кожен тост накрити скибочкою лососини та кружальцем лимона.

00:00