Тости з яйцями та лососиною бутерброди, закуски, страви з риби французька кухня 17 Березня, 2020 300 рецептов французской кухни Ingredients Яйця - 8 шт. Сіль Перець чорний мелений Масло вершкове - 1 ст. ложка Сметана - 100 г Хліб сірий або білий - 4 скибочки Лососина копчена або солона - 4 скибочки Лимон - 1 шт. Directions 1Збити яйця, як для омлету, посолити і поперчити. 2У сковороді з товстим дном розігріти вершкове масло, вилити збиті яйця, поставити на середній вогонь, продовжуючи збивати. 3Зняти з вогню і охолодити, вливши в омлет сметану. 4Розрізати омлет і розкласти на попередньо підсмажений хліб. Зверху кожен тост накрити скибочкою лососини та кружальцем лимона. 00:00