Соус томатний (м’ясний з корінням) соуси 25 Січня, 2020 250 блюд из картофеля Ingredients Томат-пюре - 1,5 склянки Борошно - 1 ст. ложка неповна Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь Цибуля - 1 шт. Соус томатний гострий - 1 ст. ложка Масло вершкове - 1 ст. ложка + Бульйон м'ясний - 1 склянка Сіль Directions 1Очищене коріння та цибулю нарізати, підсмажити з 1 ст. ложкою олії та борошном. 2Потім додати томат-пюре, розмішати, розвести бульйоном і варити на слабкому вогні 8‑10 хвилин. 3Після закінчення варіння в соус додати сіль, гострий томатний соус, небагато масла, ретельно перемішати і процідити крізь сито. 00:00