бісквит
бісквит

Бісквіт традиційний

    , ,

8 Серпня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Борошно пшеничне - 1,2 склянки

Цукор - 1 склянка

Ванілін - 1 щіпка

Directions

1Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу щільну піну, жовтки перетерти з цукром до однорідності. До перетертих жовтків додати збиті білки, перемішати, туди ж всипати борошно і знову перемішати.

2Тісто викласти у форму та поставити в духовку. Випікати бісквіт при 180°С близько 30 хвилин до появи золотистої скоринки. На готовність перевірити дерев'яною паличкою - зубочисткою, чистим кінцем сірника: якщо тісто не налипає на паличку, значить, бісквіт готовий. Під час випічки духовку не відкривати, щоб бісквіт не осів.

3Бісквіт остудити при кімнатній температурі загорнутим в серветку, після охолодження його нарізати на порції.

Дієта №1 непротерта при виразковій хворобі шлунку без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів

00:00