180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 6 шт.
Борошно пшеничне - 1,2 склянки
Цукор - 1 склянка
Ванілін - 1 щіпка
Directions
1Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу щільну піну, жовтки перетерти з цукром до однорідності. До перетертих жовтків додати збиті білки, перемішати, туди ж всипати борошно і знову перемішати.
2Тісто викласти у форму та поставити в духовку. Випікати бісквіт при 180°С близько 30 хвилин до появи золотистої скоринки. На готовність перевірити дерев'яною паличкою - зубочисткою, чистим кінцем сірника: якщо тісто не налипає на паличку, значить, бісквіт готовий. Під час випічки духовку не відкривати, щоб бісквіт не осів.
3Бісквіт остудити при кімнатній температурі загорнутим в серветку, після охолодження його нарізати на порції.
Дієта №1 непротерта при виразковій хворобі шлунку без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів