Тріска у сметані (з цибулею та овочевою сумішшю) страви з риби здорове харчування 23 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Тріска свіжоморожена - 200 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сметана - 3 ст. ложки Орегано - 0,5 ч. ложки Овочеве асорті - 300 г Олія оливкова - 1 ст. ложка Вода - 50 мл Directions 1Цибулю почистити, порізати півкільцями. У сотейник налити оливкову олію, покласти цибулю. Обсмажувати до появи золотистого кольору, близько 5 хвилин. 2Рибу розморожувати не обов'язково, помити її, посолити, посипати орегано. Покласти в сотейник на цибулю. Рибу залити сметаною, додати воду. Висипати овочеву суміш, злегка посолити її. Тушкувати на відкритому вогні до готовності. 00:00