Форель під мигдальною скоринкою
Форель під мигдальною скоринкою

Форель під мигдальною скоринкою

    

18 Липня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Форель - 3‑4 невеликі тушки

Олія оливкова - 50 мл

Вино сухе біле - 150 мл

Мигдаль - 100 г обсмажених ядер

Лимони - 0,5 шт. (сік)

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу очистити, випатрати, ретельно вимити, обсушити серветкою, посолити та поперчити за смаком, полити зовні та зсередини лимонним соком.

2Мигдаль нарізати тонкими пластинками.

3Форму для запікання змастити олією, покласти в неї форель, додати вино, посипати мигдалем. Закрити форму фольгою. Запікати в розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин.

4Потім фольгу зняти та потримати рибу в духовці, доки на ній не утвориться рум'яна скоринка.

00:00