Цукати з яблук консервація 18 Липня, 2020 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 1 кг ДЛЯ СИРОПУ: Цукор - 1.2 кг Вода від бланшування яблук - 2 склянки ДЛЯ ОБСИПАННЯ: Цукор або Цукрова пудра Directions 1Яблука зі шкіркою або без неї розрізати на половинки або дольки, дрібні використовувати цілими. Перед бланшуванням наколоти в декількох місцях. 2Опустити на 2‑3 хвилини в киплячу воду і негайно охолодити. 3На воді, що залишилася від бланшування, приготувати сироп. 4Залити гарячим сиропом яблука і залишити на 5‑6 годин вистоювати. 5Потім кип'ятити 5‑7 хвилин і залишити ще на 10‑12 годин. Так повторити 2‑3 рази, доки яблука не стануть прозорими. 6Готові яблука відкинути на друшляк для стікання сиропу, розкласти на блюдо або тарілки та підсушити на повітрі або в духовці з відкритими дверцятами. 7Цукати можна пересипати цукром або цукровою пудрою. Для тривалого зберігання їх залишити в сиропі, виймаючи з нього в міру потреби. 00:00