Млинці прісні з сиром (творогом) млинці, оладки, сирники духовка 16 Січня, 2020 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Борошно пшеничне - 1 склянка Молоко - 500 мл Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 50 г Олія - 50 мл Цукор - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка. ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир (творог) - 200 г Яйця - 1 шт. Сметана - 50 г Цукор - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка Directions 1Жовтки з'єднати з 100 мл молока, змішати, всипати, помішуючи, борошно, додати сіль, цукор, розтоплене вершкове масло, влити залишки молока, покласти збиті в густу піну білки та добре перемішати. 2Спекти тонкі млинці на олії. 3НАЧИНКА: Сир (творог) протерти крізь сито, вбити яйце, додати сметану, цукор, сіль і добре перемішати. 4Покласти на середину кожного млинця начинку та згорнути у формі трикутників. 5Підсмажити млинці на сковороді на вершковому маслі. 6Потім поставити на 5 хвилин в духовку, розігріту до 180°C. 7Скласти млинці на блюдо, посипати зверху цукром. 00:00