Млинці прісні з сиром (творогом)
Млинці прісні з сиром (творогом)

Млинці прісні з сиром (творогом)

    

16 Січня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко - 500 мл

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 50 г

Олія - 50 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 200 г

Яйця - 1 шт.

Сметана - 50 г

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Жовтки з'єднати з 100 мл молока, змішати, всипати, помішуючи, борошно, додати сіль, цукор, розтоплене вершкове масло, влити залишки молока, покласти збиті в густу піну білки та добре перемішати.

2Спекти тонкі млинці на олії.

3НАЧИНКА: Сир (творог) протерти крізь сито, вбити яйце, додати сметану, цукор, сіль і добре перемішати.

4Покласти на середину кожного млинця начинку та згорнути у формі трикутників.

5Підсмажити млинці на сковороді на вершковому маслі.

6Потім поставити на 5 хвилин в духовку, розігріту до 180°C.

7Скласти млинці на блюдо, посипати зверху цукром.

00:00