Пиріг з яблуками (з несолодкого тіста)
Пиріг з яблуками (з несолодкого тіста)

Пиріг з яблуками (з несолодкого тіста)

  ,   

28 Жовтня, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Масло або маргарин - 200 г

Сметана - 200 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 3 склянки

Сіль - 0.5 ч. ложки

Яблука

Цукор

Directions

1Все перемішати, викласти на дошку, посипану борошном. Розкачати тісто у пласт, попередньо залишивши невеликий шматочок тіста для верху.

2Викласти пласт на деко, покласти начинку: нарізані дольками яблука, цукор. Зверху покласти нарізане смужками тісто. Змастити яйцем.

3Випікати в духовці 20‑30 хвилин.

00:00