Суп узбецький перші страви узбецька кухня 5 Жовтня, 2019 Казан, мангал, барбекю Ingredients Баранина - 250 г Горох сушений - 40 г Сало курдючное - 20 г Цибуля - 2 шт. Картопля - 4 шт. Чорнослив - 4 шт. Томатна паста - 17 г Перець солодкий зелений - 1 шт. Хмелі-сунелі - 3 г Перець чорний мелений - 2 г Кріп - 0,5 пучка зелені Кінза - 0,5 пучка зелені Сіль Directions 1Сушений горох замочити і залишити на 2‑3 години. 2Баранину нарубати шматками по 45‑50 г, ретельно промити і покласти в казан, посолити, залити водою і тушкувати на невеликому вогні 20 хвилин. 3Додати нашатковану цибулю, спеції, нарізану невеликими шматочками картоплю, чорнослив, дрібно нарубане курдючное сало, томатну пасту і нарізаний смужками солодкий перець. Накрити казан кришкою і довести до готовності, зрідка помішуючи. 4Подавати суп на стіл, посипавши подрібненою зеленню. 00:00