печиво Валентинки
печиво Валентинки

Валентинки

    , ,

25 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 40 шт.

Ingredients

Борошно - 300 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 150 г

Масло вершкове - 150 г

Ванільний цукор - 1 ч. ложка

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Цукрова пудра - 200 г

Лимон - 2 ч. ложки соку

Барвник харчовий червоний (використовувати за інструкцією)

Directions

1Збити яйця виделкою або вінчиком, змішати з розм'якшеним маслом. Всипати цукор-пісок і ванільний цукор, розтерти суміш до повного їх розчинення.

2Додати борошно та замісити круте тісто. Трохи пом'яти тісто холодними руками, сформувати кулю.

3Посипати борошном стіл і викладене на нього тісто. Розкачати пласт завтовшки 5‑8 мм. Вирізати за допомогою формочок сердечка.

4Розігріти духовку до 200°C. Викласти печиво на сухе деко, випікати 10‑15 хвилин.

5ГЛАЗУР: Змішати цукрову пудру, лимонний сік і харчовий барвник.

6Змастити поверхню готових сердечок.

00:00