Валентинки солодка випічка День Святого Валентина, духовка, святкове 25 Січня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 40 шт. Ingredients Борошно - 300 г Яйця - 2 шт. Цукор - 150 г Масло вершкове - 150 г Ванільний цукор - 1 ч. ложка ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Цукрова пудра - 200 г Лимон - 2 ч. ложки соку Барвник харчовий червоний (використовувати за інструкцією) Directions 1Збити яйця виделкою або вінчиком, змішати з розм'якшеним маслом. Всипати цукор-пісок і ванільний цукор, розтерти суміш до повного їх розчинення. 2Додати борошно та замісити круте тісто. Трохи пом'яти тісто холодними руками, сформувати кулю. 3Посипати борошном стіл і викладене на нього тісто. Розкачати пласт завтовшки 5‑8 мм. Вирізати за допомогою формочок сердечка. 4Розігріти духовку до 200°C. Викласти печиво на сухе деко, випікати 10‑15 хвилин. 5ГЛАЗУР: Змішати цукрову пудру, лимонний сік і харчовий барвник. 6Змастити поверхню готових сердечок. 00:00