Вареники «Квітучий апельсин»
Вареники «Квітучий апельсин»

Вареники «Квітучий апельсин»

    

3 Лютого, 2019

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Апельсини - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Сир (творог) - 900 г

Вершки густі або сметана - 6 ст. ложок

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 6 ст. ложок

Цукор - 3 ст. ложки

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1З апельсина стерти теркою цедру, з м'якоті віджати сік.

2Сир (творог) протерти через сито, з'єднати з борошном, додати яйця, розтерті з цукром і сіллю, цедру та перемішати.

3Сирну масу розкачати пластом завтовшки 0,5 см і вирізати формочкою «квіти».

4Варити в киплячій підсоленій воді, доки «квіти» не спливуть, вийняти шумівкою й одразу заправити маслом.

5СОУС: Вершки збити з цукровою пудрою та підмішати апельсиновий сік.

6При подачі на блюдо викласти вершково-апельсиновий соус, на нього - «квіти». Ці вареники краще подати на вечерю.

00:00