Вареники «Квітучий апельсин» пельмені, вареники, галушки дитяче 3 Лютого, 2019 Готовим детям (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 6 порцій Ingredients Апельсини - 2 шт. Яйця - 2 шт. Сир (творог) - 900 г Вершки густі або сметана - 6 ст. ложок Масло вершкове - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 6 ст. ложок Цукор - 3 ст. ложки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Сіль Directions 1З апельсина стерти теркою цедру, з м'якоті віджати сік. 2Сир (творог) протерти через сито, з'єднати з борошном, додати яйця, розтерті з цукром і сіллю, цедру та перемішати. 3Сирну масу розкачати пластом завтовшки 0,5 см і вирізати формочкою «квіти». 4Варити в киплячій підсоленій воді, доки «квіти» не спливуть, вийняти шумівкою й одразу заправити маслом. 5СОУС: Вершки збити з цукровою пудрою та підмішати апельсиновий сік. 6При подачі на блюдо викласти вершково-апельсиновий соус, на нього - «квіти». Ці вареники краще подати на вечерю. 00:00