вареники
вареники

Вареники з капустою або картоплею та грибами

    

28 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 3 склянки

Вода - 1 склянка

Олія - 2 ст. ложки

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ КАПУСТЯНОЇ:

Капуста білокачанна - 300 г

Гриби (печериці або гливи - вешенки) - 200 г

Цибуля - 1 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ КАРТОПЛЯНОЇ:

Картопля - 300 г

Гриби - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Кропива

Волоські горіхи

Directions

1З борошна, теплої води олії та дрібки солі приготувати круте тісто.

НАЧИНКА КАПУСТЯНА:

1Білокачанну капусту нашаткувати та потушкувати.

2Дрібно нарізати гриби та цибулину й обсмажити їх в олії, а потім додати до них тушковану капусту.

НАЧИНКА КАРТОПЛЯНА:

1Зробити картопляне пюре.

2Змішати пюре зі смаженою цибулею або смаженими грибами або молодою кропивою.

3ДЛЯ НАЧИНКИ З КРОПИВОЮ: Кропиву нарізати, обсмажувати 5 хвилин і змішати з подрібненими волоськими горіхами.

ВАРЕНИКИ:

1З тонко розкачаного тіста вирізати кружальця, покласти в них начинку та заліпити.

2Вареники всипати в киплячу підсолену воду. Варити ~ 5 хвилин після того, як вони спливуть.

3Перед подачею на стіл вареники можна полити олією.

Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00