Вареники з капустою або картоплею та грибами
пельмені, вареники, галушки здорове харчування
28 Липня, 2018
175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 3 склянки
Вода - 1 склянка
Олія - 2 ст. ложки
Сіль - 1 щіпка
ДЛЯ НАЧИНКИ КАПУСТЯНОЇ:
Капуста білокачанна - 300 г
Гриби (печериці або гливи - вешенки) - 200 г
Цибуля - 1 шт.
ДЛЯ НАЧИНКИ КАРТОПЛЯНОЇ:
Картопля - 300 г
Гриби - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Кропива
Волоські горіхи
Directions
1З борошна, теплої води олії та дрібки солі приготувати круте тісто.
НАЧИНКА КАПУСТЯНА:
1Білокачанну капусту нашаткувати та потушкувати.
2Дрібно нарізати гриби та цибулину й обсмажити їх в олії, а потім додати до них тушковану капусту.
НАЧИНКА КАРТОПЛЯНА:
1Зробити картопляне пюре.
2Змішати пюре зі смаженою цибулею або смаженими грибами або молодою кропивою.
3ДЛЯ НАЧИНКИ З КРОПИВОЮ: Кропиву нарізати, обсмажувати 5 хвилин і змішати з подрібненими волоськими горіхами.
ВАРЕНИКИ:
1З тонко розкачаного тіста вирізати кружальця, покласти в них начинку та заліпити.
2Вареники всипати в киплячу підсолену воду. Варити ~ 5 хвилин після того, як вони спливуть.
3Перед подачею на стіл вареники можна полити олією.
Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії