вареники з капустою
вареники з капустою

Вареники з капустою

    

10 Вересня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 3 склянки

Вода - 0,75 склянки

Яйця - 1 шт.

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Капуста свіжа або квашена - 1 кг

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Вода - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 0,5 шт.

Петрушка - 0,5 кореня

Цукор - 1 ст. ложка

Перець чорний - 4 горошини

Сіль

Directions

1Замісити однорідне тісто, накрити серветкою та залишити на 15‑20 хвилин при кімнатній температурі.

2Квашену капусту віджати, свіжу дрібно нарізати.

Вареники з капустою

3Тушкувати капусту до готовності, додавши половину масла, томат, воду або бульйон. Цибулю, моркву та корінь петрушки дрібно нарізати, обсмажити на олії, що залишилася, потім змішати з капустою, додати цукор, сіль, перець і смажити капусту кілька хвилин, щоб вся волога повністю випарувалася.

Вареники з капустою

4Тісто розділити на невеликі шматочки, розкачати кожен в сочень, в центр покласти начинку, сформувати вареники. Варити їх 4‑5 хвилин в підсоленій воді.

Вареники з капустою

5При подачі готові вареники викласти на блюдо, полити олією, змішаною з обсмаженою цибулею.

вареники з капустою

00:00