Кунжут - 0,5 ч. ложки насіння чорного + 0,5 ч. ложки білого
Лайм - долька (необов'язково)
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Оцет рисовий - 1 ч. ложка
Соєвий соус темний - 1 ч. ложка
Паста місо ячмінна - 1 ч. ложка
Кунжут - 0,5 ч. ложки насіння чорного + 0,5 ч. ложки білого
Сіль морська
Перець чорний свіжомелений
Directions
1Покласти коричневий рис у миску, змішати з рисовим оцтом та дрібно нарізаним норі, відкласти.
2ЗАПРАВКА: Збити у мисці рисовий оцет, темний соєвий соус, ячмінний місо, насіння білого та чорного кунжуту, приправити сіллю та перцем.
3Покласти суміш коричневого рису у чашу, потім додайте червону капусту, терту моркву та нарізаний редис, а потім нарізаний авокадо. Посипати чорним та білим насінням кунжуту, полити заправкою з місо і додати лаймову дольку (якщо використовується), щоб вичавити сік над чашею.
Ця страва - деконструйовані суші, надає всі очікувані смаки без мороки