салат суші
салат суші

Суші веганські з коричневого рису з місо та соєю

  ,   ,

25 Грудня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins

Ingredients

Рис коричневий варений - 1 склянка

Оцет рисовий - 1 ч. ложка

Норі - 0,5 листа

Червона капуста подрібнена - 0,5 склянки

Морква - 1 шт.

Редис - 3 шт., тонко нарізані

Авокадо - 0,5 шт.

Кунжут - 0,5 ч. ложки насіння чорного + 0,5 ч. ложки білого

Лайм - долька (необов'язково)

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Оцет рисовий - 1 ч. ложка

Соєвий соус темний - 1 ч. ложка

Паста місо ячмінна - 1 ч. ложка

Кунжут - 0,5 ч. ложки насіння чорного + 0,5 ч. ложки білого

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Покласти коричневий рис у миску, змішати з рисовим оцтом та дрібно нарізаним норі, відкласти.

2ЗАПРАВКА: Збити у мисці рисовий оцет, темний соєвий соус, ячмінний місо, насіння білого та чорного кунжуту, приправити сіллю та перцем.

3Покласти суміш коричневого рису у чашу, потім додайте червону капусту, терту моркву та нарізаний редис, а потім нарізаний авокадо. Посипати чорним та білим насінням кунжуту, полити заправкою з місо і додати лаймову дольку (якщо використовується), щоб вичавити сік над чашею.

Ця страва - деконструйовані суші, надає всі очікувані смаки без мороки

00:00

Nutrition Facts

Calories421 калорій
Sodium505 мг
Protein10 г
Cholesterol0 г
Sugar7 г
Total Fat23 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates40 г
Dietary Fiber10 г