Вінегрет з родзинками та зеленим горошком салати 12 Вересня, 2019 100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Картопля - 2 шт. Морква - 2 шт. Родзинки без кісточок - 50 г Капуста квашена - 100 г Огірки солоні - 1 шт. Буряк - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Зелений горошок консервований - 50 г Олія - 3 ст. ложки Оцет 3% - 1 ч. ложка Гірчиця Лимонний сік Петрушка - зелень Кріп - зелень Сіль Directions 1Буряк очистити, нарізати кубиками, залити водою, посолити, додати оцет і варити до м'якості. 2Картоплю та моркву очистити, нарізати дрібними шматочками і варити до готовності в підсоленій воді. 3Огірок очистити від шкірки та подрібнити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. 4Викласти все в салатник, змішати з консервованим горошком і родзинками. 5ЗАПРАВКА: Лимонний сік, олію, гірчицю і сіль змішати з невеликою кількістю овочевого відвару і довести до кипіння. 6Полити вінегрет заправкою. 7Через 30 хвилин подавати на стіл, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню кропу та петрушки. 00:00