Вінегрет з грибами солоними і зеленим горошком салати швидко 23 Липня, 2020 100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Гриби - 150 г Буряк - 1 шт. Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Капуста квашена - 80 г Зелений горошок консервований - 80 г Цукор - 1 ч. ложка Олія - 3‑4 ст. ложки Сіль Directions 1Буряк, картоплю і моркву відварити. 2Овочі остудити, очистити і нарізати: буряк кубиками, картоплю дрібно, моркву тонкою соломкою. Гриби нарізати тонкими пластинками. Ріпчасту цибулю подрібнити. Квашену капусту відтиснути. 3ЗАПРАВКА: Змішати олію з невеликою кількістю рідини з-під зеленого горошку, додати цукор і сіль. 4Квашену капусту викласти в салатник разом із консервованим зеленим горошком, картоплею, буряком, грибами, морквою та цибулею, полити заправкою. 00:00