Воловани заморожені або готові - 1 упаковка
Курка - 200 г відвареного філе
Цибуля - 1 шт.
Печериці - 100 г
Яйця - 1 шт.
Майонез - 2 ст. ложки
Часник - 1 зубчик
Петрушка рубана - 2 ст. ложки
Олія для смаження
Сіль велика
Перець чорний свіжомелений
ДЛЯ ДЕКОРУ:
Зелень свіжа
Ікра червона
Directions
1Відварене філе нарізати дрібними кубиками. Часник пропустити крізь прес.
2Цибулю нарізати й обсмажити на олії.
3Печериці дрібно нарізати й обсмажити до готовності на олії.
4Філе, цибулю та печериці перемішати, заправити майонезом, змішаним з часником, добре розмішати і прибрати в холодильник на 1 годину. Додати сіль, перець.
5Воловани краще розігріти в духовці впродовж 5‑7 хвилин при 200°С, так вони не будуть розмокати від салату.
6Наповнити воловани салатом. Прикрасити рубаною зеленню та ікрою.