Воловани з курячим салатом
Воловани з курячим салатом

Воловани з курячим салатом

  , , ,   , ,

25 Лютого, 2020

Волшебный Новый год (Кулинарные эксперименты)

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Воловани заморожені або готові - 1 упаковка

Курка - 200 г відвареного філе

Цибуля - 1 шт.

Печериці - 100 г

Яйця - 1 шт.

Майонез - 2 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Петрушка рубана - 2 ст. ложки

Олія для смаження

Сіль велика

Перець чорний свіжомелений

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Зелень свіжа

Ікра червона

Directions

1Відварене філе нарізати дрібними кубиками. Часник пропустити крізь прес.

2Цибулю нарізати й обсмажити на олії.

3Печериці дрібно нарізати й обсмажити до готовності на олії.

4Філе, цибулю та печериці перемішати, заправити майонезом, змішаним з часником, добре розмішати і прибрати в холодильник на 1 годину. Додати сіль, перець.

5Воловани краще розігріти в духовці впродовж 5‑7 хвилин при 200°С, так вони не будуть розмокати від салату.

6Наповнити воловани салатом. Прикрасити рубаною зеленню та ікрою.

00:00