175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сазан (сом, минь, щука) свіжі - 2 невеликих тушки
Петрушка - 1 корінь
Лавровий лист - 1 шт.
Перець чорний горошком
Сіль
Картопля - 7‑8 шт.
Цибуля - 2 шт.
Олія соняшникова - 1‑2 ст. ложки
Горілка - 50‑70 мл (за бажання)
Зелень
Directions
1Свіжу рибу почистити, випатрати і добре промити. З відрізаних голови та плавників зварити бульйон, додавши в нього при варінні корінь петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком і сіль.
2Гарячий бульйон процідити та покласти в нього картоплю і цілу цибулю, а також нарізану на шматки рибу та варити 20‑30 хвилин, видаляючи піну.
3За 5 хвилин до закінчення варіння в юшку можна додати соняшникову олію. Можна влити і горілку.
4При подачі в тарілку насипати дрібно нарізану зелень.