юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка волзька

    

3 Серпня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сазан (сом, минь, щука) свіжі - 2 невеликих тушки

Петрушка - 1 корінь

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком

Сіль

Картопля - 7‑8 шт.

Цибуля - 2 шт.

Олія соняшникова - 1‑2 ст. ложки

Горілка - 50‑70 мл (за бажання)

Зелень

Directions

1Свіжу рибу почистити, випатрати і добре промити. З відрізаних голови та плавників зварити бульйон, додавши в нього при варінні корінь петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком і сіль.

2Гарячий бульйон процідити та покласти в нього картоплю і цілу цибулю, а також нарізану на шматки рибу та варити 20‑30 хвилин, видаляючи піну.

3За 5 хвилин до закінчення варіння в юшку можна додати соняшникову олію. Можна влити і горілку.

4При подачі в тарілку насипати дрібно нарізану зелень.

Антихолестеринова дієта

00:00