Салат теплий з куркою та соусом чилі салати 2 Березня, 2020 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 1-2 порції Ingredients Курка - 100 г філе Цукіні - 50 г Перець солодкий червоний - 50 г Помідори черрі - 5 шт. Рукола - 30 г Олія оливкова - 30 мл Маслини мариновані без кісточок - 20 г Оливки мариновані без кісточок - 20 г Сіль Перець чорний мелений Соус чилі солодкий - 30 мл Directions 1Розрізати цукіні уздовж навпіл, потім кожну половинку - впоперек тонкими скибочками. 2Нарізати перець трикутниками, видаливши насіння та плодоніжки. Розрізати помідори черрі навпіл. 3Нарізати куряче філе невеликими шматочками. Посолити та поперчити м'ясо й обсмажувати на розігрітій сковороді з оливковою олією 2‑3 хвилини. 4Додати до м'яса цукіні та перець, обсмажувати 1‑2 хвилини. 5Змішати в ємності обсмажені інгредієнти з помідорами та руколою. Додати в салат мариновані маслини й оливки. 6Влити в салат соус чилі, перемішати та подати. 00:00