Салат теплий з куркою та соусом чилі
Салат теплий з куркою та соусом чилі

Салат теплий з куркою та соусом чилі

  

2 Березня, 2020

100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1-2 порції

Ingredients

Курка - 100 г філе

Цукіні - 50 г

Перець солодкий червоний - 50 г

Помідори черрі - 5 шт.

Рукола - 30 г

Олія оливкова - 30 мл

Маслини мариновані без кісточок - 20 г

Оливки мариновані без кісточок - 20 г

Сіль

Перець чорний мелений

Соус чилі солодкий - 30 мл

Directions

1Розрізати цукіні уздовж навпіл, потім кожну половинку - впоперек тонкими скибочками.

2Нарізати перець трикутниками, видаливши насіння та плодоніжки. Розрізати помідори черрі навпіл.

3Нарізати куряче філе невеликими шматочками. Посолити та поперчити м'ясо й обсмажувати на розігрітій сковороді з оливковою олією 2‑3 хвилини.

4Додати до м'яса цукіні та перець, обсмажувати 1‑2 хвилини.

5Змішати в ємності обсмажені інгредієнти з помідорами та руколою. Додати в салат мариновані маслини й оливки.

6Влити в салат соус чилі, перемішати та подати.

00:00