Салат з білокачанної капусти
Салат з білокачанної капусти

Салат з білокачанної капусти

    , ,

11 Березня, 2020

Пасхальный стол (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Капуста білокачанна - 500 г

Морква - 1 шт.

Цукор - 2 ч. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Оцет 3% - 3 ст. ложки

Зелена цибуля

Сіль

Журавлина (за бажання)

Брусниця (за бажання)

Яблука свіжі або мочені (за бажання)

Directions

1Капусту нарізати соломкою, додати сіль, 1 ст. ложку оцту та прогріти при безперервному помішуванні до м'якості. Потім рідину злити, капусту охолодити.

2Моркву нарізати соломкою, змішати з капустою, посипати цукром, полити залишками оцту й олією, перемішати.

3Викласти в салатник, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

4У салат можна додати журавлину, брусницю, свіжі або мочені яблука.

00:00