111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Борошно пшеничне - 4 склянки
Масло вершкове - 200 г
Вершки - 1 склянка
Яйця - 5 шт.
Цукор - 1 склянка
Сода питна - 0,5 ч. ложки
Сіль
Directions
1Борошно просіяти, зібрати гіркою, зробити в ньому поглиблення, влити розтоплене вершкове масло, вершки та яйця, збиті з цукром, содою і сіллю. Тісто ретельно вимішати, накрити рушником і залишити на 30 хвилин.
2Потім розділити його на невеликі шматочки та розкачати їх у вигляді тонких смужок.
3З трьох смужок сплести коси, скропити вершковим маслом, покласти печиво на деко, змащене вершковим маслом, і випікати в духовці 30 хвилин.