варення з суниці
варення з суниці

Варення суничне (у сиропі)

  

21 Серпня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Суниця - 1 кг

Цукор - 2,2 кг

Вода - 500 г

Directions

1Посипати ягоди 0,5 кг цукру, поставити на лід або в холодильник.

2На другий день із залишків цукру та води зварити сироп.

3У киплячий сироп порціями класти ягоди, довести до кипіння і відставити на кілька годин до повного охолодження.

4Потім на слабкому вогні довести до кипіння і знову відставити. Так проробити ще 2 рази. Кожен раз знімати піну.

5Доварювати на слабкому вогні, доки сироп не почне покриватися плівкою.

00:00