299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яблука антонівські стиглі - 1 кг
Малина - 2 кг
Компот яблучний готовий - 1 л
Directions
1Яблука вимити, прибрати черешки та серцевину так, щоб усередині яблук утворилася порожнина, зрізати вершинку. Малину перебрати і очистити від черешків.
2Покласти малину всередину яблук як начинку. Зверху закрити вершинкою, зрізаною з яблук.
3Покласти яблука в каструлю і довести до кипіння. Повторити цю операцію 5 разів.
4Начинені яблука покласти в банки та залити готовим компотом.
5Банки прикрити кришками і поставити стерилізувати в бак з водою на 30 хвилин.
6Потім закатати металевими кришками, перевернути, прикрити рушником і залишити охолоджуватися.