фрикадельки з грибів, моркви, цибулі та цукіні
фрикадельки з грибів, моркви, цибулі та цукіні

«Їжачки» овочеві

  ,   , ,

23 Липня, 2020

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Гриби - 100 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Цукіні - 1 шт. маленький

Зелень - 1 пучок

Яйця - 1 шт.

Рис - 200 г

Соус томатний - 50 г

Олія - 5 ст. ложок для смаження

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Підготовлені гриби дрібно нарізати і покласти в холодну підсолену воду, щоб не почорніли. Моркву натерти на крупній тертушці. Цукіні нарізати дрібною соломкою, цибулю нашаткувати.

2Обсмажити на олії моркву та цибулю.

3Гриби відкинути на друшляк, змішати з підготовленими овочами та рисом, посолити, поперчити, додати яйце і скачати кульки.

4Викласти кульки в пароварку. Додати томатний соус і тушкувати 10‑15 хвилин.

5До столу подавати, прикрасивши зеленню.

00:00