25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
Ingredients
Капуста квашена - 300 г
Картопля, зварена в мундирі - 4 шт.
Бекон (можна сирий) - 100 г
Грудинка копчена або ковбаса варена - 100 г
Сметана або майонез - 2 ст. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Картоплю очистити і нарізати кружальцями, грудинку або ковбасу - тонкими скибочками, капусту легко пошаткувати.
2З'єднати сметану з 1 ст. ложкою теплої води і збити.
3Форму для запікання викласти скибочками бекону.
4Потім укласти шарами, проливаючи кожен сметанною сумішшю: половину картоплі, половину капусти, половину грудинки, залишки капусти, залишки картоплі, залишки грудинки.