Запіканка «А-ля шукрут»
Запіканка «А-ля шукрут»

Запіканка «А-ля шукрут»

  ,   

5 Серпня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Капуста квашена - 300 г

Картопля, зварена в мундирі - 4 шт.

Бекон (можна сирий) - 100 г

Грудинка копчена або ковбаса варена - 100 г

Сметана або майонез - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Картоплю очистити і нарізати кружальцями, грудинку або ковбасу - тонкими скибочками, капусту легко пошаткувати.

2З'єднати сметану з 1 ст. ложкою теплої води і збити.

3Форму для запікання викласти скибочками бекону.

Запіканка «А-ля шукрут»

4Потім укласти шарами, проливаючи кожен сметанною сумішшю: половину картоплі, половину капусти, половину грудинки, залишки капусти, залишки картоплі, залишки грудинки.

Запіканка «А-ля шукрут»

Запіканка «А-ля шукрут»

Запіканка «А-ля шукрут»

7Запікати в духовці 40‑45 хвилин при 180°С.

Запіканка «А-ля шукрут»

00:00