Орегано або базилік свіжий дрібно нарізаний - 1 ст. ложка
Зелень свіжа дрібно нарізана - 4‑5 ст. ложок
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Бекон нарізати кубиками. Цибулю та часник дрібно порубати. Помідори обдати окропом, очистити від шкірки та дрібно нарізати. Цукіні очистити від шкірки та розрізати уздовж навпіл.
2Олію довести до кипіння, підрум'янити в ній бекон, постійно помішуючи, потім додати цибулю і часник. Смажити, помішуючи, 5 хвилин.
3Покласти помідори, орегано або базилік, посолити та поперчити за смаком, перемішати. Довести суміш до кипіння і готувати на слабкому вогні, помішуючи, доки вона не загусне, приблизно 15 хвилин.
4Змішати борошно, зелень, тертий сир і сметану. У цій суміші обваляти половинки цукіні, покласти їх у форму для запікання, полити томатним соусом.
5Запікати в розігрітій до 220°C духовці 20‑25 хвилин.