Рулети з кабачків закуски, овочеві страви вегетаріанське, дитяче 6 Грудня, 2019 Школа гастронома 2007 №16 (90) Август Cook: 35 mins Yields: 6 порцій Ingredients Кабачки - 1 шт. Молоко - 200 мл Гірчиця діжонська - 2 ст. ложки Баклажани - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Крохмаль - 1 ст. ложка Петрушка - 2‑3 гілочки Базилік - 2 гілочки Олія для обсмажування Сіль Перець чорний мелений Directions1Кабачок нарізати тонкими поздовжніми пластинами.2Молоко закип'ятити, зняти з вогню, додати гірчицю та перемішати.3Занурити кабачки в гаряче молоко, накрити кришкою та залишити, доки молоко не охолоне. Тим часом підготувати начинку.НАЧИНКА:1Баклажан нарізати невеликими кубиками. Цибулю та моркву очистити, нашаткувати тонкою соломкою. Зелень вимити, обсушити й подрібнити.2Розігріти в сковороді олію, обсмажувати цибулю та моркву 4 хвилини.3Додати баклажан, посолити, поперчити і готувати 7 хвилин.4Додати в сковороду крохмаль, перемішати та зняти з вогню.РУЛЕТИ:1Пластини кабачків вийняти з молока, обсушити паперовою серветкою.2Укласти начинку порівну на пластини, присипати зеленню. Згорнути пластини рулетом. 00:00 Nutrition Facts Calories173 ккалProtein3 гTotal Fat10 гTotal Carbohydrates17 г