Кабачки, тушковані з яловичим фаршем страви з м'яса здорове харчування, лікувальне харчування 10 Жовтня, 2019 185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит) Ingredients Кабачки молоді - 4 шт. Яловичина - 600 г фаршу Сметана нежирна - 1 склянка Молоко - 150 мл Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Олія оливкова Сіль Directions 1Нарізати молоді кабачки товстими кружальцями, трохи посипати борошном або сухарями та підрум'янити на сковороді з обох боків. 2Потім начинити їх яловичим фаршем і посолити. 3Каструлю змастити зсередини маслом і посипати сухарями, покласти кабачки шарами та залити сумішшю молока та сметани. Тушкувати до готовності. 00:00