фаршировані кабачки
фаршировані кабачки

Кабачки, тушковані з яловичим фаршем

    ,

10 Жовтня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кабачки молоді - 4 шт.

Яловичина - 600 г фаршу

Сметана нежирна - 1 склянка

Молоко - 150 мл

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Олія оливкова

Сіль

Directions

1Нарізати молоді кабачки товстими кружальцями, трохи посипати борошном або сухарями та підрум'янити на сковороді з обох боків.

2Потім начинити їх яловичим фаршем і посолити.

3Каструлю змастити зсередини маслом і посипати сухарями, покласти кабачки шарами та залити сумішшю молока та сметани. Тушкувати до готовності.

00:00