кабачки, фаршировані м'ясом
кабачки, фаршировані м'ясом

Цукіні, фаршировані курячим фаршем

    ,

8 Червня, 2020

265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка - 200 г пісного фаршу

Цукіні - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Directions

1М'ясо двічі перекрутити з цибулиною, фарш ретельно вимішати.

2Цукіні очистити від шкірки, розрізати навпіл уздовж, вичистити серцевину і насіння, потім вирізати м'якоть так, щоб залишився шар у 3‑4 мм.

3Цукіні покласти в підсолений окріп на кілька хвилин, потім вийняти й обсушити.

4Нафарширувати цукіні м'ясним фаршем.

5Поставити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

Протинабрякова дієта

00:00