Аджика пікантна

    

24 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 1,5 кг

Перець болгарський червоний - 500 г

Морква - 3 шт.

Цибуля - 3 шт.

Яблука кисло-солодких сортів - 3 шт.

Часник - 2 головки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Олія - 3 ст. ложки

Цукор - 0,5 ст. ложки

Перець червоний мелений або

Перчик чилі червоний - 1 стручок

Сіль

Directions

1Пропустити через м'ясорубку очищені від шкірки помідори, моркву, ріпчасту цибулю. Подрібнити часник. Болгарський перець і яблука очистити та пропустити через м'ясорубку.

2Всі інгредієнти ретельно перемішати та покласти в чашу мультиварки. Додати сіль, цукор, сік лимона, олію і мелений червоний перець або подрібнений перчик чилі. Включити режим «Тушкування» на 2 години.

3Перекласти аджику в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00