Айнтопф з копченими ковбасками

      

28 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Ковбаски копчені - 100 г

Грудинка сиро- або варено-копчена - 50 г

Капуста - 50 г

Помідори - 50 г

Морква - 20 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Селера - 20 г кореня

Вода - 400 мл

Лавровий лист - 1-2 шт.

Сіль

Кмин

Перець духмяний

Олія для смаження - 2 ст. ложки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Кріп - 4 гілочки

Directions

1Нарізати копчені ковбаски кружальцями, грудинку - невеликими кубиками. Очистити цибулю, моркву та корінь селери, нарізати дрібними кубиками. Нашаткувати листя капусти соломкою. Відокремити зелень кропу від стебел і дрібно порубати.

2Обсмажувати ковбаски та грудинку в сотейнику або каструлі на олії 10-15 хвилин. Додати кмин, моркву та цибулю, смажити до м'якості овочів, помішуючи. Додати селеру, капусту, кмин, духмяний перець, лавровий лист і воду.

3Видалити у помідорів плодоніжки, надрізати навхрест, опустити в окріп на 2-3 хвилини, зняти шкірку. Витягти насіння, подрібнити м'якоть.

4Коли суп закипить, додати в нього помідори та сіль. Варити на повільному вогні 5-7 хвилин. Витягти лавровий лист.

5Подавати готовий айнтопф, посипавши рубаним кропом.

00:00