Артишоки по-баварськи

    

4 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Артишоки консервовані - 400 г

Шпинат - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Горішки кедрові - 2 ст. ожки

Мускатний горіх мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю порубати та спасерувати на розігрітому вершковому маслі до прозорості.

2Шпинат нарізати, додати до цибулі та припустити з додаванням води. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і подрібнений зубчик часнику.

3Артишоки розігріти разом із заливкою. Викласти їх на блюдо. Розкласти на них шпинатну суміш.

4Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді.

5При подачі посипати артишоки горіхами.

00:00