Баклажан з копченою горбушею

    ,

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Баклажани - 1 шт. великий

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Риба червона копчена (наприклад, горбуша) - 200 г філе

Сир твердий (наприклад, російський) - 30-40 г

Петрушка - 1 пучок

Кріп - 1 пучок

Зелена цибуля - кілька пір'їв

Олія для смаження

Directions

1Розрізати баклажан уздовж навпіл, вийняти ложкою серцевину та подрібнити її. Дрібно посікти цибулю. Обсмажувати цибулю та серцевину баклажана на розпеченій олії 10 хвилин.

2Видалити у помідора плодоніжку, надрізати навхрест, помістити в окріп на 2-3 хвилини. Зняти шкірку, нарізати овоч дрібними кубиками. Дрібно посікти зелену цибуля, кріп і петрушку.

3З'єднати обсмажені цибулю та баклажан з помідорами і зеленню. Додати розділену на волокна рибу.

4Начинити половинки баклажана цим фаршем, посипати тертим сиром.

5Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.

00:00