1Баранину з кістками нарубати по 3-4 шматочки на порцію.
2Квасолю замочити в холодній воді на 4 години.
3Коріння нарізати уздовж соломкою і зв'язати в пучки.
4Цибулю нарізати кружальцями, картоплю і баклажан - великими кубиками.
5У горщики покласти шматочки баранини упереміш з овочами та квасолею, зверху покласти пучки коріння. Посолити, поперчити, залити гарячою водою так, щоб вона тільки покрила продукти.
6Накрити горщики кришками, помістити в духовку, нагріту до 180°C, і варити до готовності, періодично знімаючи піну. В кінці приготування покласти нарізані дольками помідори.
7Перед подачею вийняти з горщиків пучки білих коренів, м'ясо з овочами посипати дрібно нарізаною зеленню.