175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Батон французький - 1 шт.
Печериці - 5‑6 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сир (творог) нежирний м'який - 2 ст. ложки
Оцет винний - 1 ч. ложка
Олія
Зелень
Сіль
Спеції
Directions
1Дрібно нарізати гриби та цибулину, обсмажувати їх в олії 10‑15 хвилин, посолити і додати зелень і спеції за смаком.
2Доки гриби смажаться, розрізати уздовж, ближче до верхівки, довгий французький батон, вийняти з нього м'якоть.
3Приблизно половину м'якоті дрібно накришити в суміш грибів і цибулі та досмажувати ще кілька хвилин.
4В остиглу масу додати сир (творог) і винний оцет, перемішати.
5Наповнити грибною сумішшю порожнину батона, закрити зрізаною половинкою, нарізати впоперек на 4 шматки та подавати на стіл. Можна попередньо розігріти.