великий грибний батон
великий грибний батон

Батон грибний великий

    

24 Червня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батон французький - 1 шт.

Печериці - 5‑6 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сир (творог) нежирний м'який - 2 ст. ложки

Оцет винний - 1 ч. ложка

Олія

Зелень

Сіль

Спеції

Directions

1Дрібно нарізати гриби та цибулину, обсмажувати їх в олії 10‑15 хвилин, посолити і додати зелень і спеції за смаком.

2Доки гриби смажаться, розрізати уздовж, ближче до верхівки, довгий французький батон, вийняти з нього м'якоть.

3Приблизно половину м'якоті дрібно накришити в суміш грибів і цибулі та досмажувати ще кілька хвилин.

4В остиглу масу додати сир (творог) і винний оцет, перемішати.

5Наповнити грибною сумішшю порожнину батона, закрити зрізаною половинкою, нарізати впоперек на 4 шматки та подавати на стіл. Можна попередньо розігріти.

Антихолестеринова дієта

00:00