Бріки з м’ясом і сиром пиріжки духовка 14 Березня, 2018 Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 10 шт. Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 400 г Маргарин - 100 г Вода - 1 склянка Яйця - 1 шт. Сіль ДЛЯ ФАРШУ: Телятина - 200 г Сир - 100 г Масло топлене - 20 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 2 шт. Олія для обсмажування Сіль Перець чорний мелений Directions 1М'ясо та цибулю дрібно порубати й обсмажити в топленому маслі. Приправити до смаку. 2Варені яйця натерти на тертці та змішати з тертим сиром і м'ясом. 3Замісити тісто з борошна, маргарину, води, яйця і солі, розкачати в пласт товщиною 4 мм і вирізати кружальця діаметром 10 см. 4На кожен кружалець укласти 1 ст. ложку начинки, скласти навпіл і притиснути краї, щоб склеїлися. 5Обсмажити бріки в олії з обох боків до рум'яної скоринки, а потім трохи прогріти в духовці. 00:00