Булочки закусочні (з яєчнею) бутерброди, сніданки, страви з яєць висококалорійне, духовка 23 Лютого, 2018 Быстрый завтрак (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 6 порцій Ingredients Булки - 3 шт. Яйця - 6 шт. Шинка - 120 г Огірки мариновані - 1 шт. Масло вершкове - 90 г Молоко - 3 ст. ложки Майонез - 3 ст. ложки Гірчиця готова - 1 ч. ложка Зелень кропу Перець чорний мелений Directions 1Булочки розрізати по горизонталі навпіл, вийняти м'якуш, змастити поглиблення маслом і змочити молоком. 2НАЧИНКА: Шинку й огірок нарізати соломкою, з'єднати та заправити майонезом, змішаним з гірчицею. 3Розкласти начинку в половинки булочок, посипати дрібно рубаною зеленню. Зверху випустити яйця, посипати жовтки перцем. 4Запікати булочки в духовці при 200°С до загусання яєчного білка. 5При подачі оформити зеленню. 00:00