Бульйон «Морквинкини казки»
Бульйон «Морквинкини казки»

Бульйон «Морквинкини казки»

  

30 Липня, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24С Новогоднее застолье

Ingredients

Курка або курячі стегенця - 1,5 кг

Вода - 3 л

Морква - 2‑3 шт.

Кріп - 0,5 пучка

Сіль

Directions

1Курку покласти в каструлю з водою, посолити та варити на середньому вогні.

2Моркву очистити та фігурно нарізати.

3Як тільки бульйон закипить, зняти піну та трохи зменшити вогонь.

4Хвилин за 20 до готовності покласти в каструлю моркву та нарізаний кріп.

5З готового бульйону вийняти курку, бульйон процідити через марлю або сито, додати кріп і розділені на порції шматки курки.

00:00