162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Кабачки - 1 кг
Цукор - 700 г
Лимони - 1 шт.
Пектин - 1 пакетик
Directions
1Кабачки вимити, підсушити nf зрізати плодоніжки. Нарізати за допомогою кухонного комбайна або подрібнити в блендері до однорідності.
2Подрібнені кабачки перекласти в ємність мультиварки. З лимона видавити сік і додати його до кабачків. Посипати все пектином, попередньо змішаним з 2 ст. ложками цукру. Добре перемішати.
3Довести кабачки до кипіння в режимі «Суп». Варити рівно 5 хвилин.
4Постійно помішуючи, всипати до кабачків цукор і продовжити варити до необхідної густоти (близько 20 хвилин). Для більш густої консистенції варити 30‑40 хвилин.
5Розлити варення по банках, щільно закрутити кришками, перевернути і дати охолонути.