Варення з мандаринів, апельсинів із пелюстками чайної троянди

    

15 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Мандарини - 3 шт.

Апельсини - 2 шт.

Цукор - 400 г

Пелюстки чайної троянди - 50 г

Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки

Вода - 250 мл

Directions

1Пелюстки троянд промити, обсушити, посипати лимонною кислотою, злегка розім'яти. Мандарини очистити, розділити на дольки. Апельсини вимити, обсушити, зняти цедру, подрібнити її в блендері. Апельсини розділити на дольки.

2Покласти цукор в чашу мультиварки, додати воду та цедру. Встановити режим «Варка на пару», довести до кипіння (5 хвилин), покласти дольки апельсина, мандарина та пелюстки троянд, довести до кипіння, остудити. Так повторити ще два рази.

3Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00