Ватрушка королівська

    

2 Квітня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 2 склянки

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 0,5 склянки

Сода - 0,25 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 500 г

Яйця - 3 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Ванілін - на кінчику ножа

Directions

1НАЧИНКА: Сир (творог) протерти через сито та збити з яйцями і цукром. В кінці збивання додати розведений гарячою водою ванілін.

2ТІСТО: Масло нарізати дрібними шматочками та перетерти з борошном і цукром до консистенції хлібних крихт, в кінці додати соду та перемішати.

3У змащену маслом форму покласти половину тіста, зверху викласти сирну начинку та засипати її тістом, що залишилося. Випікати 15-20 хвилин при 220°С.

00:00