Голубці з горбуші

    

17 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Капуста пекінська - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія

ДЛЯ СОУСУ:

Кальмар - 1 шт.

Сметана - 150 мл

Вода - 1 склянка

Борошно - 1 ст. ложка

Directions

1Рибу почистити, обробити, зняти філе. Порізати тушку дрібно, додати дрібно нашатковану цибулину та яйце, сіль, перець.

2У качана пекінської капусти трохи зрізати потовщену частину. У підготовлені листочки загорнути начинку. Покласти фарш і згорнути лист в трубочку. Потім збоку пальцем загнути краї всередину.

3Налити в сотейник олію, покласти голубці та поставити на вогонь з відкритою кришкою.

4Коли одна сторона підрум'яниться, перевернути голубці і між ними насипати нашатковану цибулину. Закрити кришкою та смажити хвилин 5.

5До води додати сметану та борошно, перемішати.

6Коли цибуля підсмажиться, відкрити кришку та залити сметанною сумішшю голубці. Накрити кришкою і залишити ще на 5 хвилин.

7Нарізати дрібно-дрібно тушку кальмара.

8Коли голубці прокип'ять зі сметаною 5 хвилин, засипати кальмарів, перемішати, посолити, поперчити. Після закладки кальмарів час готування не має перевищувати 3 хвилин, бо кальмар буде жорстким. Соус виходить ніжним і дуже насиченим.

9Подавати з рисом.

00:00