голубці
голубці

Голубці з грибами (з гречкою або рисом)

  

27 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Гриби білі - 400 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 2 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Гречана крупа або рис - 100 г

Картопля - 6 шт.

Томатний сік - 100 г

Лавровий лист - 2 шт.

Петрушка

Кріп

Перець чорний мелений

Сало

Капуста - листя

Сметана

Directions

1Гриби відварювати 40 хвилин.

2Відварені гриби злегка підсмажити з цибулею, морквою, солодким перцем, зеленню, чорним перцем, сіллю. Остудити.

3Перемішати гриби з гречаною крупою або рисом, замоченою з вечора.

4Грибну начинку загорнути в приготоване капустяне листя.

5На дно каструлі нарізати кружальцями моркву, зверху покласти голубці та полити їх томатним соком, залити все кип'яченою водою. Зверху покрити голубці залишками нарізаної капусти, додати лавровий лист і кип'ятити 25 хвилин.

6Подавати гарячими, зі сметаною.

00:00