171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гречані пластівці - 100 г
Вода - 200 мл
Сіль - 1 щіпка
Печериці - 130 г
Капуста брюссельська - 100 г
Гарбуз - 100 г
Цибуля - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Базилік
Перець чилі
Перець солодкий
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Directions
1Сухі гречані пластівці залити окропом, посолити, довести до кипіння і вимкнути. Настоювати під кришкою 5-10 хвилин.
2Розігріти вершкове масло. Цибулю і часник подрібнити та обсмажити в маслі.
3Гриби нарізати на 4-6 частин, додати до цибулі.
4Гарбуз нарізати кубиками. Перемішати з грибами та цибулею.
5Заморожену брюссельську капусту (можна заздалегідь не розморожувати) покласти в сковороду. Посипати сухим базиліком, посолити і додати трохи перцю чилі. Тушкувати 5 хвилин під кришкою, не доводячи до м'якості капусти і гарбуза.
6Перемішати кашу, покласти в піалу невеликого розміру, утрамбувати і перевернути на роздавальну тарілку. Зверху розкласти овочі.
Сухі гречані пластівці можна замінити ячними, житніми або сумішшю 4-5 зернових пластівців.