Гриби з картоплею та сметаною страви з грибів російська кухня 13 Вересня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6 порцій Ingredients Гриби (білі, маслюки, печериці) - 500 г Картопля - 600 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сметана - 300 г Масло вершкове - 60 г Зелень кропу Сіль Directions 1Гриби зачистити, у маслюків та сироїжок зняти шкірку з капелюшків. Гриби промити, обсушити і нарізати скибочками. 2Цибулю нарізати і обсмажувати на частині масла 5‑7 хвилин. Додати гриби і смажити все разом. 3Картоплю нарізати брусочками, обсушити і обсмажити до напівготовності на маслі, що залишилося. 4Додати гриби, посолити і заправити сметаною. Закрити посуд кришкою і тушкувати гриби з картоплею до готовності. 5При подачі посипати рубленою зеленню. 00:00